ikona Google Plus ikona Facebook ikona Youtube ikona Instagram



Jmeniny
Dnes je 18.04.2024
Svátek má Valérie

Odběr novinek emailem:
Email:



Jídelníček festivalu Pardubická Ryengle 2017

25.09.2017 Švestka Štefan 68517
obrázek v článku

Soutěžící a účastníci festivalu se opět mohou těšit na stravování přímo v prostorách IDEONu. Jaké pochutiny se budou podávat na 19. ročníku festivalu?

 

 

 

 

 

Sobota  - snídaně (7:00 – 9:00)

 (1,3,7)      3ks                  Buchta tvarohová, káva s mlékem, Čaj s citrónem, Kakao

 

Sobota – oběd (10:00 – 15:00)

(1)            a) 100g           Kuřecí šumavské soté, jasmínová rýže

(1,3,7,)      b) 250g           Borůvkové knedlíky s máslem, tvarohem, sypané perníkem                 

(1,3,7,)        c) 100g          Smažený kuřecí řízek, brambor

 

Sobota – večeře (16:00 – 21:00)

(1,7)           a) 100g          Boloňské kuřecí nudle, špagety se sýrem

     (1,3)          b) 100g           Vepřový vrabec, chlupaté knedlíky se škvarky, zelím a cibulkou

           (1)              c) 350g          Pečené kuřecí špalíčky na medu, BBQ omáčka, zelný salát, mini chleba

Neděle snídaně

(1,7)            2ks                      Dietní párek, hořčice, pečivo, čaj s citrónem, káva s mlékem

 

Neděle oběd

 

(1,3,7)       a)100g           Hovězí maso se svíčkovou omáčkou, houskový knedlík                   

(1,3,7)       b)100g           Holandský řízek, bramborová kaše

      (1,3,7)        c)250g          Buchtičky se šodó                                             

 

Strava je podávána do plastového nádobí na jedno použití




Komentáře u článku : tento článek je zatím bez komentáře. Změnit to můžete odkazem níže.









Copyright 2013-2018 Kulturní spolek Ryengle, Štefan Švestka
Uživatelská sekce:
Jméno:
Heslo:



Fotogalerie u článku